Glasvezel =
vrijheid om te kiezen

Glasvezel =
vrijheid om te kiezen

Met glasvezel in huis heb je de vrijheid om zelf de provider te kiezen bij wie jij je het meeste thuis voelt, tegen de beste prijs. En bevalt het niet? Dan stap je toch gewoon weer over? Ook dat is de vrijheid van glasvezel.

Heb je hulp nodig bij het vergelijken van de aanbieders en hun pakketten? Met onze keuzehulp vind je jouw ideale glasvezelabonnement op basis van je persoonlijke voorkeuren.

Trined is inmiddels een van de meest ervaren serviceproviders op glasvezel geworden. TriNed heeft een landelijk netwerk van dealers en eigen servicemonteurs. Zo heb je altijd de klantenservice bij je om de hoek en dat is erg handig. TriNed Zakelijk heeft ook op maat gemaakte pakketten voor bedrijven en (overheids-) instellingen.

Trined

Trined alles-in-één
Vanaf €56 per maand

Ga voor meer informatie naar
www.trined.nl of bel 0880 803030

De meeste glasvezelproviders kopen hun verbindingen in bij KPN. Tweak is anders. Wij doen heel veel zelf. Zoals zelf apparatuur in wijkcentrales hangen. Daardoor hebben wij véél meer invloed. Op de snelheid, op de inkoopprijs én op de mogelijkheden. Stel je voor: downloaden en uploaden met 1000 Mbit per seconde en voor €7,50 per maand onbeperkt bellen naar vast en mobiel. Dat wordt genieten, als gamer en filmkijker...

Tweak

Tweak Internet 1000Mbit en bellen
Vanaf €30,45 per maand

Ga voor meer informatie naar
www.tweak.nl of bel 0900 8932543

Multifiber is een nieuwe internetprovider op de Nederlandse markt die zich speciaal richt op glasvezelprojecten in de buitengebieden. Multifiber biedt maximale snelheid van 800Mbit, een goede dienstverlening en een eerlijke prijs. Alle pakketten worden standaard geleverd met een gratis router in bruikleen.

Multifiber

Multifiber Alles-in-één
Vanaf €54,95 per maand

Ga voor meer informatie naar
www.multifiber.nl of bel 074 2051088

Netrebel heeft als doel op aan de wereld te laten zien dat internet in feite een heel eenvoudig product hoort te zijn. Daarom levert Netrebel alleen internet en kent één snelheid, nl. 1000Mit, zonder poespas.

Netrebel

€37,50 per maand

Ga voor meer informatie naar
www.netrebel.nl

Voor ondernemers die vooruit willen is er internet dat verder gaat. Bij Signet halen we een dekking van 90% op zakelijke netwerken in Nederland, waar anderen op 50% blijven steken. Hierdoor vindt je altijd een passende zakelijke internetoplossing voor je bedrijf. U kunt elke vestiging en thuiswerker laten aansluiten én meerdere locaties onderling laten koppelen. Zo ben je altijd online.

Signet

Signet Premium Zakelijk
Vanaf €49 per maand

Ga voor meer informatie naar
www.signet.nl of bel 085 7470000

Pocos levert als onafhankelijke en zelfstandige serviceprovider innovatieve oplossingen voor connectiviteit, telefonie, mobiel en clouddiensten. Pocos gaat graag een succesvol partnership aan met bedrijven om hun automatiseringsnetwerk te ontwerpen, verbeteren en te onderhouden.

Pocos

Prijzen op aanvraag

Ga voor meer informatie naar
www.pocos.nl of bel 088 0100700

Bij Weserve kun je terecht voor alles wat met hosting te maken heeft. Weserve beheert haar eigen netwerk, hardware en helpdesk, welke 24/7 bereikbaar is.

Weserve

Prijzen op aanvraag

Ga voor meer informatie naar
www.weserve.nl of bel 074 7600370

De XRC services biedt efficiënte netwerkoplossingen voor kleine-, middelgrote- en grote organisaties in de retail- en horecabranche. Van internetverbindingen tot volledige bedrijfsnetwerken; XRC neemt alle zorgen uit handen. Alle internetverbindingen zijn gecertificeerd en beveiligd volgens de nieuwste technieken en de laatste eisen. Zo ben je altijd verzekerd van veilig internet.

XRC Services

Prijs op aanvraag

Ga voor meer informatie naar
www.xrc.nl of bel 088 2990499

Next Gen Networks betekent betrouwbaar zakelijk internet geleverd door een no-nonsense bedrijf. Als onafhankelijke Internet Service Provider leveren wij voor elk bedrijf, samen met onze ICT Partners door heel Nederland, altijd een passende netwerkverbinding met de hoogst mogelijke zekerheid.

Next Gen Networks

Prijs op aanvraag

Ga voor meer informatie naar
www.ngnetworks.nl/ of bel 088 6380000

Laat me weten wanneer er bij mij glasvezel komt

Kom naar onze extra informatieavond
Hier hoor je alles over de aanleg en mogelijkheden van glasvezel en stellen serviceproviders zich aan je voor. Er is volop gelegenheid om vragen te stellen.
We zouden het fijn vinden als je je aanmeldt.

Datum: Woensdag 30 mei
Locatie: Huygens College
Adres: Bergmolen 13, 1703 NX Heerhugowaard
Inloop: 19:00 uur
Start presentatie: 19.30 uur

Schrijf je hier in