Glasvezel =
voor iedereen

Glasvezel =
voor iedereen

Iedereen heeft recht op supersnel en betrouwbaar internet. Het glasvezelnetwerk in Heerhugowaard wordt bij voldoende aanmeldingen gratis aangelegd door netwerk E-Fiber. Daar profiteren niet alleen de bewoners in de kern van, maar ook de huizen en agrariërs in de buitengebieden zoals bijvoorbeeld De Noord, Het Kruis, Het Alton en Veenhuizen. Zelfs alle bedrijven, zorginstellingen en scholen worden gratis aangesloten! En die kunnen als ze willen gebruik maken van een voordelig consumentenabonnement.

“Aangezien tuinderijen en agrariërs vaak in buitengebieden gevestigd zijn hebben deze in de meeste gevallen zeer slecht internet. Helaas spannen de grote internetaanbieders zich hier niet voor in. Gelukkig is er nu wel een partij die ons van een goede verbinding wil voorzien, waardoor we eindelijk betrouwbaar en snel met onze klanten en afnemers kunnen communiceren via de digitale snelweg. Dat dit ook nog voor een concurrerende prijs kan is helemaal mooi meegenomen.”

Marcel Numan
NH Paprika B.V.

Quote

“Met glasvezel in huis heb ik de vrije keus bij welke aanbieder ik diensten afneem. Niet meer afhankelijk van de kabel of telefoonlijn, maar altijd een snelle, stabiele verbinding, met hogere snelheden dan dat er nu mogelijk zijn. Daarmee kunnen we televisie kijken in 4K kwaliteit, video’s uploaden, online gamen en muziek luisteren tegelijk. Elk apparaat in huis een snelle, stabiele verbinding. Fantastisch, ik heb het liever gisteren dan vandaag!”

Barry Molenwijk

Quote

“De afgelopen jaren hebben we in ons bedrijf grote stappen gezet op het gebied van automatisering en digitalisering. En daar hoort natuurlijk een moderne en snelle glasvezelverbinding bij, maar de zeer hoge aansluitkosten hielden ons tegen. Gelukkig kunnen we nu ook als bedrijf een gratis aansluiting krijgen! Dus kom maar op, wij zijn er klaar voor!”

Ralf Hogenberk en Simon Verduin
Omnyacc Van Teylingen, accountants en belastingadviseurs

Quote

Laat me weten wanneer er bij mij glasvezel komt

Kom naar onze extra informatieavond
Hier hoor je alles over de aanleg en mogelijkheden van glasvezel en stellen serviceproviders zich aan je voor. Er is volop gelegenheid om vragen te stellen.
We zouden het fijn vinden als je je aanmeldt.

Datum: Woensdag 30 mei
Locatie: Huygens College
Adres: Bergmolen 13, 1703 NX Heerhugowaard
Inloop: 19:00 uur
Start presentatie: 19.30 uur

Schrijf je hier in