Glasvezel =
eenvoudig overstappen

Glasvezel =
eenvoudig overstappen

In 5 stappen naar jouw ideale glasvezelabonnement

Overstappen op glasvezel is heel eenvoudig. Met onze online keuzehulp regel je het gemakkelijk zelf. Heb je de juiste keuze gemaakt? Sluit dan een abonnement af en je ontvangt een bevestiging van jouw provider. En geen zorgen: je zit nergens aan vast. Komt er geen glasvezel, dan gaat ook jouw abonnement niet in.

 

Je oude abonnement opzeggen

Zeg je huidige abonnement pas op, wanneer je nieuwe abonnement geactiveerd is. Zo zit je geen minuut zonder internet, telefoon of televisie. Veel providers hebben een opzeg- of overstapservice, zij regelen dan de opzegging van jouw oude abonnement. Kun jij lekker achteroverleunen en genieten van alle vrijheid die glasvezel je biedt.

Let op: Heb je een e-mailadres van je huidige provider? Dan komt dat te vervallen. Van je nieuwe provider krijg je een nieuw e-mailadres. Maar we raden je eigenlijk liever aan om een onafhankelijk e-mailadres te nemen van bijvoorbeeld Outlook, Gmail of Live. Deze e-mailadressen blijven namelijk altijd bestaan en zijn overal ter wereld en bij iedere provider te gebruiken. Veel handiger toch?

Laat me weten wanneer er bij mij glasvezel komt

Kom naar onze extra informatieavond
Hier hoor je alles over de aanleg en mogelijkheden van glasvezel en stellen serviceproviders zich aan je voor. Er is volop gelegenheid om vragen te stellen.
We zouden het fijn vinden als je je aanmeldt.

Datum: Woensdag 30 mei
Locatie: Huygens College
Adres: Bergmolen 13, 1703 NX Heerhugowaard
Inloop: 19:00 uur
Start presentatie: 19.30 uur

Schrijf je hier in